Happou Navy, Bartik, (Bellamy) to by som skôr videl na divízie ako spojenectvo *1*
Ale to už patrí do teórii a nie sem, tu riešime túto kapitolku.
Lu: Nevenoval som tomu veľkú pozornosť ale tiež myslím, že iba random fodders. Zajtra na to pozrieme pod lupou, resp. dnes. *1*
Fórum – O nejnovější kapitolce
no jo, kdyz sluhovi nijak nevadi rozsekani masovym vrahem, proc by malemu diteti mel vadit vybuch do ksichtu :D nekdy clovek nad Odovou logikou fakt zasne
Takže Sabo je teraz na miesto Luffyho v koloseu ? Chápem to dobre nie *2*
Ano, Sabo sa prezliekol za Lucy a súťaží teraz on, zatiaľ čo Luffy a šermiari idú do palácu.
Tak ja som strašne zvedavý čo z tohto Oda vytvorí. Neviem sa dočkať ďalšej kapitoly *9*
všichni sme natěšení, jak to bude dál, ale jedno je už jisté: 731 je nezapomenutelná kapitola *10*
Čo nato povedať.. skvelá kapitolka ako aj tie pred tým. *5*
super že sa konečne potvrdilo že Sabo je živý a u revolucionárov, teraz som zvedavý čo predvedie v koloseu. *9*
Mi to tak pekne skrývame do spoilerov a on to tu vyvalí len tak . *3* ( Neako mi to neukazuje príspevky ako spoiler. V čom je chyba *7* )
Toto subfórum spoločne s "Teóriami..." boli práve nastavené ako SPOILEROVÉ ZÓNY (boli aj doposial ale v boxe sa ukazovali príspevky), takže od teraz, už vôbec nič nie je potrebné dávať do tagu spoiler. Každý, kto navštívi tiet subfóra je sám za seba zodpovedný a ak sa tu dozvie nejaký spoil, ktorý nechcel, je to jeho chyba. *1*
Aha a já že proč mě to ukazuje v boxu poslední příspěvky --==[ Spoilery ]==-- a tady celé věty *3*
Nevedel som, že sa to tu robí aj takto. Dlhšie som tu nebol, budem to musieť zmeniť. *1*
Ja som po dlhej dobe tu a opäť plný nadšenia. Proste táto nová kapitola 731 je niečo neuveritelné, takmer som sa rozplakal a to sa už dlho nestalo. Ja som úplne hotový to sa nedá ani porovať. Naruto úplne upadá od začiatku až po koniec a One piece naopak čim dlhšie trvá tým že užasnejší. One piece je pre mňa a vždy bude TOP anime ! KSOOO
Jak tak se všude probírá kdo bude novej člen slámaku jestli bartík,violet atd..
Tak si myslím že už noveho člena už mají palubě a Oda by všem vytřel zrak protože by to nikdo nečekal. o kom mluvím o všemi nenaviděného CC. Vědce nemají v posadce a mě tam nějak tak sedí. Vím že mě tu za tento nazor ukamenujete.
Jigsaw presne to isté napadlo aj mňa že CC možno bude nový člen.
Písal som to už neraz, ale napíšem to znova:
Luffy CC-ho neznáša za to, ako sa choval ku svojim podriadeným. Momentálne neexistuje možnosť, žeby ho chcel ako svojho nakama. Naopak z jeho nadšenia možno očakávať, že pravdepodobne (nie na isto) pozve do posádky Rebeccu.
Bellamy urobil omnoho horšie jeho posádke a akosi sa kamarádia. (troška) :)