Jenom by mě tak zajímalo, v čem by se podle tebe soutěžilo, tedy pokud se můžu zeptat
Fórum – Dotazy, návrhy a nápady
no tak všeobecne výzor toho ostrova architektúra obyvaťelstvo podla mňa bol každí ostrov v niečom zaujímavý
AngeeCz - Jaj no to my nejako ušlo :D
PetenTS- no asi v tom ktorý vyzerá lepšie
Pein44: v pohodě, já už ani nevím kdo vlastně vyhrál mám pocit že Water 7... a druhý bylo Amazon Lily, což generovalo docela slušný flame hádky
jáj no niektoré turnaje sa môžu časom opakovať keď pribudne viac vecí (ostrovov,postáv,lodí a tak)
Nic proti Dejdíku, ale začínám být docela triggered z toho, jak existuje možnost do fanartů přidávat memes, protože to je 99% času stažené z jiných stránek a není to originální a většinou ani vtipný, ale je tam toho jak na***** a dotyční pak získávají XP a odznak prakticky za nic. Kradené meme bych za fanart vůbec nepovažovala
Ježiši nějaký člověk úplně zahltil memy celou fanart sekci... přidal jich tam minimálně 20...
No právě neměla bych nic proti kdyby to byly jeho originální memes (resp. překousla bych to), ale tohle už je trochu přes čáru
Keby mal aspoň trochu charakteru tak si vytvorí botov a pridáva to tam s nimi trapko jeden.
angee: přidávání kradeného obsahu je samozřejmě zakázáno ve všech kategoriích, promaž to a dotyčnému napiš prosím výstrahu, že pokud nepřestane, tak mu pošlem za odměnu jedno takové žluté ovoce
Dei: už jsem mu asi před hodinou napsala ať to sundá sám, pokud nezareaguje do zítra, tak to promažu ale mělo by se tam někde hodit pravidlo, že i meme musí být vlastní tvorby
Ten Ktorý tam dával tie fake meme je môj kamarát a nemôže to vymazať lebo má ban :)
Nejen memes, ale i ty dva další obrázky, které vydává za svoje jsou ukradené
Původní autor: https://www.deviantart.com/art/Chibi-Marco-Wanna-Fight-271782655