A navyše nie sú vôbec vtipné, mohol si aspoň spraviť námahu a vybrať len tie najkvalitnejšie, nie postnúť prvé, čo našiel. Napr. toto ma pobavilo:
Fórum – Dotazy, návrhy a nápady
Mari: já vím, toho jsem si všimla jako první, ale celkově moc nechápu proč by fanart sekce měla obsahovat memes sice je to fanouškovská tvorba, ale není to moc "art" a spíš bych lidem doporučila poslat svoje meme na naši FB stránku a tam se zveřejní
Súhlas, memes nie sú fanarty a ak sa niekto chce s nejakým pochváliť môže to proste dať do nejakého fóra.
Balthazar6 : Ja druhý učet nemám :) a nemám dôvod niečo také robiť
Balthazar6 : + ked narážaš na profilovku alebo niečo iné tak ide čiste o náhodu a o XP mi nejde :)
Adriček: rád bych se tě zeptal (znova)... proč sabotuješ náš web? Tvůj účet, účet tvého “kamaráda“ a plno dalších dnes založených za účelem hlasování má stejnou IP adresu
EDIT: pokud se odpovědi nedočkám tady nebo v PM do půlnoci, bude tvá adresa zablokována pro všechny ještě aktivní a budoucí účty natrvalo
Angee: smaž to rovnou, já nevěděl jakým účtum přesně dal tsuki už ban :D
A to, že sú všetky účty zaregistrované v rovnaký deň vrátane toho tvojho je len čistá náhoda? Načo sa vôbec snažíš?
Deidara : O sabotovaní webu mi vôbec nejde , išli mi len o to získať viac hlasov pre postavy a nič iné :)
Môj prvý účet DenzGoTv bol zabanovaný a tak som si vytvoril další a chcel začať od začiatku a ten účet ktorý tam pridával tie meme není na 100% môj
no ale tímhle vším web sabotuješ tím nejhorším možným způsobem
bude ti ponechán tento účet (Adriček), zbytek účtů z tvé adresy bude zabanován, pokud se pokusíš o vytvoření dalších účtů, bude tvá adresa zablokována natrvalo. To samé platí o FA a FF sekci, přidávat můžeš jen tvou vlastní tvorbu, která není kopií jiných, za porušení tohoto zákazu je taky ban.
Adriček: to je šlechetné, že jsi chtěl podpořit své oblíbené postavy, ale nemyslíš, že tím docela zneuctíš všechnu práci, kterou si s tím dal pořadatel (Deidara) ?? Sice jsem ráda, že jsem viděla Marca vyhrávat nad Zorem, ale s turnaji je dost práce (zvlášť s tak velkými) a tím, že posuneš jen své oblíbené postavy výš, znehodnotíš výsledky a vše bude prakticky k ničemu. Pokud toužíš vyjádřit svůj názor na postavy, na fóru je téma "Mých top 10", kam můžeš v pohodě napsat jakýchkoliv top10 jen toužíš, a to bez úhony
a s těmi memes jsi mě s prominutím nas*al, víš jak dlouho trvá to vše smazat?
uvítám jakoukoilv novou tvorbu ve Fanart / Fanfikce sekcích, ať už je kvalitní či nekvalitní, ale kradené věci nesnáším. Přeci není tak těžké vzít papír, tužku a něco nakreslit - vůbec nevadí, když to nebude dokonalé a tak hezké, jako obrázky profesionálních umělců na netu; je to příspěvek do komunity českých fanoušků OP, který vždy uvítáme
AngeeCz : Vážne si tvoj príspevok cením ale tie fanarty niesu moje , priznal som sa ku všetkému ale táto práca vážne nepatrí mne :)
V podstatě je mi jedno, komu to patří. Šlo to z tvojí IP, proto osobně soudím, že to šlo od tebe. Jestli ne, můžeš to, co jsem psala, vzkázat tomu, kdo to tam naspamoval.
Mám návrh nemohli byste vždy po konci arcu udělat shrnutí a recenzi