To ale vůbec není špatnej nápad *3* Akainův syn :D ... né, to věkově samozřejmě nesedí, zvlášť když ten druhej musí bejt starší.
Snad se už brzy dozvíme, jestli onen slepec nebude zrovna náš hledaný starší admirál *8* Nemůžu si pomoct, ale vůbec by mi to nevadilo.
Fórum – Noví Admirálové
Takže jednoho admirála už známe, jejím tedy děda Fujitora. Doufám, že je ještě aspoň jeden noví admirál, ale ten se nám asi hned tak v příběhu neukáže. Spíš než on mě aktuálně zajímá ten nový Shichibukai, protože absolutně nemám šajnu, kdo by to mohl byt. Typuju, že to bude nějaká úplně nová postava.
Taky si myslím, že bude další nováček - sice má OP svět tolik postav, že se to nedá snad ani spočítat, ale nikdo by mi tam neseděl *1* Pokud teda budou jen tři, jako minule *3* Osobně by mě ale stejně momentálně zajímalo, co dělá, nebo kde je Sengoku *9*
Sengoku a Garp trénujú mladých Mariňákov. Nemyslím si, že budú v najbližšom období hrať nejakú významnú rolu, ale snáď sa k ním ešte pár krát Oda vráti.
řekl bych, že jestli se ještě objeví tak možná v té závěrečné bitvě jak ju Oda sliboval
Nový admirál ? :) Nestačia traja ? :D i když pokad sou yonkou 4 tak proč ne že. :) Nový Shichibukai asi nebude nikdo zo Supernov. Najskorej to bude naozaj nejaký úplný nováčik. Veľmi ma zaujma čo sa stalo s Moria-sama. :D A taktiež, keby buggy sa troška zlepšil a dostal sa na úroveň Shanksa už keď boli spolu odmalička, to by sa mi tiež páčilo, celkom mu fandím. :D
No předpokládá se, že sou aspoň dva noví, protože se říkal, že velitelství mariňáků nabralo na větší síle.
A ohledně Buggyho. Asi tam eště nějakou roli sehraje, ale “blb“ to bude pořád :D žádný Over Power z něho nebude :D
Já nwm jestli je Kong admiral nebo ne? Podle mě možná Yamakiji nebo Strawberry ...... Ale já post nového admirála'přeji cobbymu:D
Kong byl vrchní admirál ale povýšil a dela pro světovou vládu, něco jako spojka mezi vládou a mariňáky, a 3.admiral je Ryokugyu(přesný jméno a vzhled neznámé). Že by měl být nějaký 4. o tom vůbec zmínka nepadla tak nevím.