Buďte zdrávi,
poraďte prosím kde stáhnout pack dílů 1 až 800.
A kde stáhnout pack českých titulků ^_^
Buďte zdrávi,
poraďte prosím kde stáhnout pack dílů 1 až 800.
A kde stáhnout pack českých titulků ^_^
Udelat pack titulku by nebyl problem. Problem nastava u packu celych dilu, dejme tomu, ze jedna epizoda ma v prumeru 400MB, takze pack 800 dilu bude mit cca 300-400GB a takovehle mnozstvi dat ti nikdo nikam nahravat nebude.
Na cztrackeru je to po arcich asi do 400. dilu. Takze pak stejně musis stahovat postupně.
Ale vždyť to neni tak strašné. Z megauploadu to stahuje rychle jako prase {jestli je omezený down, tak na 2MB}. Takze namackas do listy takových 15 dílu, a během pár min to mas stazene. Jen je to omezené na den asi na 2gb, nebo tak nějak. Mozna vic, jen plácam.
Nicméně, co z toho vyplývá. Nebýt linej a hledat možnosti. Nic složitého to neni.
Jeste me napadá program JDownloader. Tam namlatis odkazy a on ti to nastahueje přes jinou ip
Možno ti pomôže toto, ak dávaš prednosť torentom:
https://horriblesubs.info/shows/one-piece/
Diely 1-700. Problém je len v titulkách, pokiaľ potrebuješ cz titulky. Tie môžeš získať vo väčšom množstve na akihabare, ale nie všetky. Plus si ich budeš musieť prečasovať.
Takže sa na to vykašli a sprav to efektívne. Pozeraj a popritom sťahuj hardsuby. Kým dokončíš jednu epku, stiahne sa ti ďalšia.
Alebo čítaj mangu, kvalita anime aj tak klesá po 300 dieloch.
mily Luffy94 na akihabare je max po 823 cast a ako uz aj Nika poznamenala ze na casti 847 a 848 uz by mohly byt titulky lebo ja vsete je uz diel 853 ,takze mohly by ste si trochu pohnut
dakujem
Law.D.Gamer, ty si s tema nablblejma kecama proste nedas pokoj!
úplne ma bavíš ... -.-"
Ak pošleš každému prekladatelovi ( včetne mna :D ) min 5000 vyber si Kč alebo Eur -.- .. potom sa tu možeš rozkrikovat ako napareny kohut aby si tu niekto švihol .. dovtedy šuchaj nohami pod stolom a lešti si bakulu ty internet zero hero troll -.-"
Law D Gamer
Som tu krátko ako prihláseený užívateľ ale dlho som bol užívatel ktorý tu nebol zaregistrovany Občas som si niečo prečital Stiahol som si dieli a pozeral :)
Neviem koľko si tu už ty ale tato stránka nikdy nebola extra rýchla čo sa týka prekladov a tak (Neni to myslené v zlom)
Jednoducho treba byť trpezlivý ono to príde Ja som si tiež musel zviknuť že to ide pomalšie pretože som bol navyknutý na konoha turbo štýl. :D Ale táto stránka je iná
Zvykol som si. A o to viac sa teším na každé nové zhrnutie
A skús pouvažovať nad spôsobom komunikácie, ktorú tu preferuješ Narozdiel urážok, vulgarizmov, dupania a rozkazovania by si občas mohol aj pochváliť robotu ľudí ktorí predpokladám, že vo voľnom čase sa nám bežným užívateľom snažia vyhovieť :) A som im za to vďačný.
Robia to super.
Napríklad aj mne by vadilo keby do mňa furt niekto hučal kedy to bude a prečo to ešte nie je
Opýtať sa môže každý dôležité je ako sa to opýta ak je s toho cítiť útok tak to ľudí znechutí a nebude sa im chcieť.
Počúvaj mám návrh začni to robiť ty popri tisícoch povinnosti ktoré máš. Potom sa omeškaj a my ti napíšeme takéto správy a som zvedavý, či sa ti to bude páčiť...A čo keby sa teraz na to celý Mugiwara-tým vykašľal s podpisom : Kvôli L.D.G (veď viete) nato kašleme nakoľko je to nevďačny b... Ktorý si neváži našu neplatenú prácu ktorú robíme vo voľnom čase a aj preňho! No namiesto vďaky sme sa dočkali blbý ch poznámok. Ty si myslíš, že ak budeš tuto múdrovať tak sa teraz po... S teba? Buď dopekla rád, že to vôbec niekto robí nemusel by to robiť nikto bol by si spokojnejší? Sám som v inej diskusii tuto na mugi písal, že načo sa s ním hádať no nedalo mi ale Itak to zopakujem ešte raz lebo je mi to ľúto. Dajte mi niekto Block na IP adresu nech je od neho pokoj..
Si dokelu počkaj a buď ticho! A keď nie tak sa nauč anglicky!
mily kifix ja a kamos uz davno prekladame casti animakou a popritom hrame hry,chodime do roboty a robime aj ine domace prace a netrva nam mesiac prelozit jednu cast ale ledva 2 tyzdne
citujem: "Nika, 18. září, 9:29:46 chcem sa opytat ze kedy budu titulky na svete na diely 847 a 848" koniec citatu,na toto nebol ziadny komentar ale napisem ja a hned alergia na moje meno a piseme,nadavame a ine a ze ja mam byt slusny ,.....ne diki
milyDarian ja donich nehucim ja to tu normalne pisem a ukaz mi jeden vulgarismus v tom mojom prispevku tu v tomto chate ,tu ani nejde o tom co tam ja napisem ale ze kdo to tam napise . Lebo je tu 1000 cca a zž toho 500 ma vysoky stupen alergie na mna ,cize ked tyto ludia vydia ze Law.D.Gamer napisal prispevok tak opuchnu ,urobia sa im vyrazky,zacnu byt agresivny a a dostavaju mierne svalove tiky takze ja racej prejdem na staru dobru ludovu mudrost "MUDREJSI USTUPI " a tym sa lucim z touto komunitou ,lebo ak je ta alergia na mna naozaj tak vysoka ,tak nechcem mat na svedomi smrt 500 ludi .
za pochopenie dakujem
p.s.: su tu aj iny ludia co chcu odpoved na svoje komentare :D
Gratulujem Law D Gamer, vdaka tvojim toxickym komentarom tu bude preklad tak na vianoce, lebo kazdy by stratil chut prekladat po tom co si napisal.
Vtip milénia, na tieto fóra chodí okolo 1000 ľudí. To vydeľ aspoň stovkou.
jsem zde nově
jse moýné sehnat díli 200 až 400 s cz/sk titulky ? předem děkuji za odpověd. :3
Jednoduchá rada. VŠECHNY díly One Piece I S ČESKÝMI TITULKY jsou ke sažení na webu webshare.cz. Musíte tu adresu ale do googlu ale zadat tak, aby vás to hodilo přímo na tu stránku(starší verze websharu). Pak už jen vyhledáte přesný název arku v češtině(skutečně jen název arku nic jiného). A je tam zip soubor. Když ho stáhnete je to celý vámi určený ark i s českými titulky. Nemáte zač ♥
dobry den prosím mohu se zeptat kde mohu stahnout tytuky pls Děkuji :)